Fantastic Dolls 
And where to find them....

Ragdoll Daisy

Daisy is mijn eerste Ragdoll. Zij heeft geen stamboom, maar haar vader had wel een stamboom. Mij is niet bekend waarom haar fokker voor haar geen stamboom heeft aangevraagd want naar verluid zou ze wel raszuiver zijn. Daisy leeft bij ons als huiskat (niet voor de fok). Eigenlijk klinkt dat een beetje stom want ook onze fokpoezels wonen bij ons als huisdier en wij zouden dat ook niet anders willen zien.
Daisy is geboren op 06-03-2012 en is bij ons komen wonen op 25-05-2012. 
Daisy volgt je het liefst in elke kamer dat jij bent en gaat dan daar haar plekje zoeken. Nu zij wat ouder is houdt ze niet zo van de drukte en laat het dan ook weten wanneer het voor haar te druk wordt qua spelen en aandacht. Zij staat bekend om haar kopstoten. Zij geeft deze wanneer ze aandacht wil. Door Daisy ben ik verliefd geworden op dit ras. Ze is erg lief en knuffelig. 

  • Daisy
  • Daisy - 10 jaar
  • Daisy
  • Daisy
  • Daisy
  • Daisy en DikkieNoorse Boskat Buffy - overleden

Buffy is onze oudste (ex) kater. Hij is geen Ragdoll maar een Noorse boskat. Hij heeft een stamboom en leeft bij ons als liefhebber.
Hij is geboren op 21-06-2005 en woont al 14 jaar bij ons (welke dag precies onbekend).
Buffy is een echte knuffelkont. Hij is echt ontzettend lief, doet geen vlieg kwaad. Hij is echt een allemansvriend en komt bij iedereen liggen om te kijken waar hij knuffels kan krijgen. Hij komt altijd graag half op schoot zitten. Verder ligt hij vaak op zijn eigen plekjes en ligt ook vaak op een rustige plek. Maar hij is dan ook al hoogbejaard. - helaas is deze lieve oude kanjer niet meer bij ons maar blijft voor altijd een plekje in ons hart hebben. Begin mei 2020 was het moment waarop we al zo lang tegen opzagen en was het tijd om afscheid te nemen....

E-mailen
Instagram