Fantastic Dolls 
And where to find them....

Kittenbeleid

Onze kittens groeien op bij ons in huis. De eerste paar weken zullen ze vooral boven liggen in een rustige kamer zodat moederpoes in alle rust haar kroost kan verzorgen.  Als moederpoes beneden een plekje uitkiest mag ze daar uiteraard met haar kittens blijven liggen. In het eerste geval gaan ze sowieso na een week of 3 naar de woonkamer i.v.m. de socialisatie.

Wij verkopen geen fokpoezen of katers aan Cattery’s die niet geregistreerd zijn.  Bovendien zijn er enkele restricties door de fokkers meegegeven. Indien u interesse heeft, informeer daar dan naar. Ook verkopen wij geen katjes voor de fok binnen Nederland en België. 

Alle kittens die als huisdier worden verkocht, zullen ons huis gecastreerd verlaten. Het is voor een kitten een kleine ingreep en ze zijn hersteld voordat ze naar hun nieuwe mandje vertrekken. Op deze manier worden ongewenste nestjes voorkomen (ook 1 nestje is fokken) en we hebben tot nu toe nog geen slechte ervaringen van collega-fokkers vernomen. In België en Duitsland is dit zelfs al verplichte wetgeving. Ons is bekend dat niet alle dierenartsen daar gelijk in staan en wij willen hier geen discussie over opstarten, echter willen wij hier aangeven dat dit het beleid van onze Cattery is. Eenieder is wat mij betreft vrij om daar zijn/haar eigen mening over te vormen.

Wij werken niet met een wachtlijst maar hanteren wel een 'interesselijst'. 

INTERESSELIJST
Amore en BeertjeBamse & Björn IronsideOnze kittens verlaten het huis met:
Een stamboom van Mundikat
De nodige inentingen (2 x)
Meerderen keren ontwormd en ontvlooid
Gecastreerd 
Met contract (garantie op HCM, PKD en CIN)
Microchip en Europees paspoort
De kittens verlaten het huis pas tussen 15 -16 weken in verband met de castratie. 

E-mailen
Instagram