Fantastic Dolls 
And where to find them....

Fantastic Dolls Her Majesty

Roepnaam: Majesty

Geboren: 28 april 2022

Kleur: Seal Bicolour (rag n o3)

Vader: Perfect Change Tiger Paws (blue bicolour, rag a 03)

Moeder: Afroditedolls Charity (seal bicolour, rag n 03)

Majesty is in onze eigen cattery geboren, wij zijn trots om zo'n mooi poesje uit eigen fok aan onze cattery te kunnen toevoegen.

Zodra zij oud genoeg is wordt zij getest middels echo op HCM, PKD en CIN en d.m.v. dna op HCM en PKD. Ook zal ze op Fiv en Felv getest worden.

Majesty is net als der oudere zus diva een echte Diva. Naast der prachtige lieve uitstraling heeft ze ook veel goeie kwaliteiten. Ze heeft een mooie brede kop en vooral bij de wiskerpads zie je de mooie vorm al terug komen. Ze heeft een super zachte vacht die zeer weinig onderhoudt nodig heeft. Ze volgt ons overal op de voet naartoe en kan zo heerlijk uitgebreid komen knuffelen. Tijdens het knuffelen is het wel oppassen voor de likjes en liefdes bijtjes. She got the best of both worlds <3. 

Majesty is een zacht aardig lief poesje. Ze is in eerste instantie een beetje terug houdend maar zodra je de snoepjes trommel pakt of een speeltje in je handen hebt staat ze gelijk naast je. Ze is een echte dame tot dat er iemand wilt spelen dan doet ze met net zoveel plezier mee <3 

Pedigree / Stamboom


Mijn vader: Perfect Change Tiger Paws

Mijn moeder: Afroditedolls Charity

E-mailen
Instagram