Fantastic Dolls 
And where to find them....

Fantastic Dolls Guinevere

Roepnaam : Guinevere - Guin

Geboren: 28 april 2022

Kleur: seal bicolour (n 03)

Vader: CH afroditedolls Jackpot (seal bicolour, rag n 03)

Moeder: GIC Fantastic Dolls Bamse (blue bicolour, rag a 03)

Guinevere is in onze eigen cattery geboren, wij zijn trots om zo'n mooi poesje uit eigen fok aan onze cattery te kunnen toevoegen.

Zodra zij oud genoeg is wordt zij getest middels echo op HCM, PKD en CIN en d.m.v. dna op HCM en PKD. Ook zal ze op Fiv en Felv getest worden.

Guinevere is gek op aandacht en knuffels. Deze komt ze iedere dag ook zeker halen en kruipt hiervoor op schoot. Ook staat guinevere bekent om der likjes die ze met grote maten uitdeelt <3 Samen met Handsome en Majesty wordt er ook de nodige kattenkwaad uitgespeeld. 

Guinevere is een grote stevige dame. Zij heeft een hele mooi vacht die weinig onderhoud vereist. Wij hopen dat zij der lieve karakter, mooie vacht en grote doormag geven in onze cattery <3

Zij is onze eerste tweede generatie eigenfokje die wij hebben aangehouden. Zij is een erg grote dame en net als haar vader Jack geeft Guinevere graag kusjes. Het liefst kruipt ze op je schoot wanneer je lekker onder een kleedje ligt. Naast der lieve knuffel karakter is zij net als haar moeder Bamse gek op spelen. Speeltjes liggen bij ons thuis niet veilig. Samen met haar moeder Bamse steelt en speelt ze met alles wat ze kan vinden... Daarnaast heeft Guinevere het mooie ragdoll type en mooie bouw. 

Naast haar normale roepnaam heeft Guinevere al een paar bijnamen mogen krijgen in haar eerste levensjaar. Mijn favoriet is wolkje op pootjes. Haar wintervacht is enorm vol en toch enorm zacht. Als ze weer op boevenpad is flufte haar vacht als een wolk met haar mee terwijl ze rond dwarrelt.


E-mailen
Instagram