Fantastic Dolls 
And where to find them....

IC Europe Valley Tuberose (Eve)

Eve kort voordat ze moest bevallen

Eve is geboren op 15 oktober 2018 in de cattery Valley Tuberose in Rusland. Zij is begin 2019 bij ons komen wonen. We waren op slag verliefd, wat een lief en mooi poesje. Ze is uitgegroeid tot een hele mooie lieve dame die ons ons eerste nestje heeft gegeven. Ze is een geweldige moeder. Echter zowel de zwangerschap als de zoogperiode waren zo zwaar voor Eve dat we besloten hebben haar met vervroegd pensioen te laten gaan.

Eve doet altijd grappig - in plastic

Helaas werd Eve in no time door de groep verstoten en hebben we een nieuw plekje voor haar moeten zoeken. Ze woont nu samen met haar zoon Apollo/Vito bij haar nieuwe personeel waar ze heerlijk kan genieten. We missen haar wel! Maar het welzijn van Eve gaat voor...


Haar ouders zijn (groot internationaal kampioen) GIC My Butterfly Jan (vader – rag n03 seal bicolour) en (kampioen) Ch Cherilyn Lily Heavenly Beauty (moeder - rag a04 blue mitted).
Ze is reeds op DNA getest op HCM1, HCM3 en PKD (het combi pakket van Haeringen Laboratorium. Zij is middels echo getest op HCM, PKD en CIN in december 2019 en geheel vrij van erfelijke ziektes/afwijkingen verklaard.
Eve is DNA getest op kleur en hieruit blijkt dat zij Chocolate draagt. Op genomisch gebied is zij oo Bb dd aa (blue mitted). 

Eve heeft een heel lief en leuk karakter. Zij ligt niet zozeer op schoot maar wel graag dicht er naast. Ze is graag in onze buurt en komt er altijd aanhollen als je haar roept. Na het halen van haar knuffels gaat ze nét een klein eindje verderop liggen slapen. Haar fokker zij toen we haar kregen dat Eve graag ‘lots of kisses’ geeft. En niets blijkt minder waar. Iedere keer als je haar knuffels geeft, krijg je veel kusjes (likjes). Zo aandoenlijk!  Eve heeft in oktober 2019 haar kampioenstitel (Ch) behaald en op 23 november 2019 haar internationale kampioenstitel (IC). 

E-mailen
Instagram